Portfolio

Bekijk onze gallerij met foto’s

Projecten met pit!

We hebben een uitgebreide keuze aan concepten op locatie; van latte macchiato’s tot smoothies, sappen en gezonde koeken. Wij verzorgen ontvangsten, lunch en snacks op beursstands en complete catering arrangementen. Dit kan voor  gezelschappen van 50 tot 150 personen op bijvoorbeeld een open (bedrijfs)dag of als ontvangstservice tijdens een bruiloft of jubileum. Maar ook kunnen wij met onze vier prachtige piaggio’s de grote evenementen (vanaf ca. 200 personen) met gemak voorzien van onze (koffie) hospitality. Onze professionele barista’s schenken met gemak ca. 300 koffies per uur tijdens een beurs, congres of festival.

Kijk eens in onderstaande gallerij naar een impressie van de Babes op locatie tijdens voorgaande evenementen:

(Sport-) evenementen

Wij houden van (sport-)evenementen en deze evenementen houden van ons. Wij slaan graag onze Piaggio vleugels uit op zo’n evenement.

Beurzen

Beurzen, Babes, Broodjes, Bites en koffie gaan hand in hand. Optioneel zijn wij in thema gekleed om de beurs een beetje aan te kleden.

Voorrijden bij (uw) kantoor/werk

Bedrijfslunch? Koffieapparaat stuk? Smerige koffie? Wij zijn voor bedrijven de zeer welkome afwisseling van de dagelijkse sleur met onze bakjes pleur.

Markten en Festivals

Markten en Festivals afstruinen is een stuk aangenamer met een Babemade™ cappuccino en een biologische koek in de hand/maag.

Feesten en partijen

Deze babes zijn altijd in voor een feestje. We staan graag op recepties, bruiloften, braderieën en zo meer met onze koffietuktuk.

Iets anders dan koffie?

Wij verzorgen naast specialty koffie ook pure thee soorten, heerlijke smoothies, Iced coffee, limonades en kleine lekkernijen of ontbijtjes!

client1
client6
client4
client5
client3
client2
champion1
wedding
taets