Mobiele koffiebar op locatie

Hospitality met smaak

De piaggio’s van Babes Coffee zijn op ieder evenement een
unieke eye-catcher

Babes Coffee zorgt voor de meest uitgebreide vorm van koffie-hospitality. Onze gecertificeerde barista serveert vanuit de blinkende piaggio de lekkerste specialty koffie en thee. Een krachtige espresso of romige latte macchiato, onze uitgebreide koffiekaart maakt het allemaal mogelijk. Uiteraard gemaakt van onze eigen koffieblend; Conscious Beans. Maar professioneel zoals onze barista’s zijn, kunnen zij uiteraard ook gemakkelijk schakelen en maken ze de volledige koffiekaart met een boon of blend naar keuze van de opdrachtgever.

Eventueel vullen we de presentatie aan met een prachtige theebar met diverse smaken organische Numi thee, verse munt, gember en citroen voor de liefhebbers.

Mocht een piaggio niet helemaal passen in de ruimte of in de afmetingen van de beursstand, dan hebben wij ook een uitgebreide keuze uit mobiele barren.

Zoals onze robuuste houten pallet bar of de moderne strakke witte bar. Passend bij het thema van het evenement en inzetbaar op vrijwel elke gewenste locatie. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook zorgen voor de verdere aankleding op locatie en ondersteunen bij de inhuur van meubilair.

Wat krijgt u bij het huren van onze mobielebar op locatie?
  • Zwarte of witte piaggio of mobiele bar in stijl naar keuze
  • Professionele Fracino of La Marzocco espressomachine met krachtige Macap bonenmaler
  • SCA gecertificeerde barista
  • Uitgebreide koffiekaart gemaakt met onze Conscious beans
  • Keuze voor de gasten uit volle melk, soja- of havermelk
  • Uitgebreid assortiment organische Numi thee
  • Thee heerlijke Monin siropen
  • 100% biologisch afbreekbare bekers, houten roerstaafjes en suikersticks.

Het enige dat wij op uw prachtige locatie nodig hebben is een vrije stroomgroep van 220V.

Onze Conscious beans

 

Babes Coffee gebruikt haar eigen bonen blend, bestaande uit 100% Arabica bonen. Onbewerkt, puur en smaak staan bij ons centraal. Dit laten we zien in onze manier van communiceren, onze manier van werken en natuurlijk in de producten die wij serveren. Zo ook in onze koffie. Conscious betekent bewust. Wij als Babes Coffee zijn ons ervan bewust dat eerlijkheid, pure grondstoffen en duurzaamheid belangrijke onderdelen zijn in de huidige maatschappij en daarbij in het bedrijfsleven. Dat betekent dat onze koffie hierop moet aansluiten.

De Conscious beans van Babes Coffee zijn door de SCA (Specialty Coffee Association) goedgekeurd met 83 punten, waardoor wij onze koffie Specialty Coffee mogen noemen. En hier zijn wij trots op! De bonen blend komt voor 50% uit Brazilie, 25% uit Colombia en 25% uit Guatemala. De bonen zijn 100% Arabica en worden in Nederland gebrand. Een krachtige volle espresso koffie met karakter. Donker van kleur met een smaakvolle afdronk. Tonen van pure chocolade, karamel en laurier.

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag over onze piaggio’s of mobiele barren? Laat hieronder uw bericht achter. We reageren zo snel mogelijk op een passende manier.

Contact informatie

 Babes Coffee™

Tuinbouwweg 23-3
3602 AT Maarssen
NL

12 + 3 =

1 + 14 =

Contact informatie

 Babes Coffee™

Tuinbouwweg 23-3
3602 AT Maarssen
NL