Conscious beans

100% bewuste bonen

Babes Coffee gebruikt haar eigen bonen blend, bestaande uit 100% Arabica bonen. Onbewerkt, puur en smaak staan bij ons centraal. Dit laten we zien in onze manier van communiceren, onze manier van werken en natuurlijk in de producten die wij serveren. Zo ook in onze koffie. Conscious betekent bewust. Wij als Babes Coffee zijn ons ervan bewust dat eerlijkheid, pure grondstoffen en duurzaamheid belangrijke onderdelen zijn in de huidige maatschappij en daarbij in het bedrijfsleven. Dat betekent dat onze koffie hierop moet aansluiten.

De Conscious beans van Babes Coffee zijn door de SCA (Specialty Coffee Association) goedgekeurd met 83 punten, waardoor wij onze koffie Specialty Coffee mogen noemen. En hier zijn wij trots op!

De bonen blend komt voor 50% uit Brazilie, 25% uit Colombia en 25% uit Guatemala. De bonen zijn 100% Arabica en worden in Nederland gebrand. Een krachtige volle espresso koffie met karakter. Donker van kleur met een smaakvolle afdronk. Tonen van pure chocolade, karamel en laurier.

Bezoek de webshop van Conscious Beans:

Webshop