Catering op locatie

Met zorg en aandacht geserveerd

Vul uw bijeenkomst aan met energiek ontbijt of een biologische lunch op locatie.

Naast het serveren van de koffie en thee tijdens uw zakelijk ontvangst of op uw beursstand, kunnen wij ook zorgdragen voor de aanvullende catering. Denk hierbij aan een ontbijt met zoetigheden bij de koffie zoals mini croissants, heerlijke chocolade brownies of Engelse Muffins. Heet uw gasten welkom met een ‘morning latte’ aangevuld met een gezonde haverkoek of frisse yoghurt met muesli. Maar ook kan er tijdens de lunch een uitgebreid broodjesbuffet klaar staan waarbij we uiteraard rekening houden met alle allergenen en mogelijke dieetwensen. Met onze smoothies en sappen komen uw gasten ook nog aan de nodige vitamines. En geven we nog een stuk handfruit mee voor onderweg naar huis. We kunnen het zo gek maken als u wilt!

Wij gebruiken de piaggio of mobiele bar als een prachtige display voor de producten die we aan u en uw gasten kunnen bieden. Uiteraard kleden we dit netjes aan en zorgen we voor de nodige styling en materialen. Denk hierbij aan servetten (al dan niet gebrand met uw logo), biologisch afbreekbare bordjes, houten vorkjes en mesjes en uiteraard worden de producten netjes beschreven compleet met allergenen aanduiding. Wij stellen graag het menu met u samen!

Waar moet ik aan denken bij een ontbijt, lunch of middag break van Babes Coffee?

Start de dag goed met verse koffie of thee aangevuld met een heerlijke handgemaakt hazelnoot bonbon. De pure chocolade gaat perfect samen met de smaak van onze koffie. Of kies voor een verantwoorde keuze met bijvoorbeeld een power kokosnoot bal of handgemaakte havermoutkoek.

Begin uw evenement eerder dan normaal en verras uw gasten met een verzorgd ontbijt. Warme verse espresso of cappuccino met hierbij keuze uit een croissant, bagel met beleg of yoghurt met fruit en muesli. Naast al dit lekkers staan er verse sappen en fruitwater dat men zelf onbeperkt kan tappen. De toon van het evenement is gezet en iedereen is klaar om aan de slag te gaan!

Na intensieve en inspirerende sessies is het tijd om het brein weer te ‘resetten’. Een uitgebreid lunchbuffet maakt het mogelijk om te ontspannen. Onbezorgd genieten van verschillende smaken. Wij presenteren het lunchbuffet op basis van uw wensen; diverse belegde broodjes, warme quiches of een saladebar waarbij men zelf de toppings kan kiezen. Wij draaien onze handen er niet voor om! Genoeg energie en motivatie wordt opgebouwd voor het middagdeel van het evenement.