Mobiele koffiebar op locatie

Gepassioneerd met kennis en karakter

Bent u op zoek naar een unieke, smaakvolle en onvergetelijke ervaring voor uw evenement, beurs of feest? Onze mobiele koffiebar biedt een uitgebreide selectie van koffie, thee en lekkernijen, geserveerd door professionele barista’s. Ontdek de voordelen van het huren van een koffiebar op locatie en maak uw evenement compleet met onze heerlijke dranken en service.

Mobiele koffiebar: koffie, thee en lekkernijen op locatie

Onze mobiele koffiebar beschikt over een breed scala aan koffie- en thee-opties, van espresso tot cappuccino met soja- of havermelk. Om uw evenement nog specialer te maken, bieden we ook biologische brownies, muffins en koekjes aan! Onze service op locatie wordt afgestemd op het doel van het evenement en het gezelschap, zodat u altijd verzekerd bent van een passende en sfeervolle koffiebeleving.

Barista service voor evenementen en beurzen

Onze professionele barista’s zorgen voor de meest uitgebreide vorm van koffie-hospitality. Zij hebben een oog voor detail en zorgen voor net dat beetje extra aandacht, zodat u zich kunt concentreren op uw gasten. Onze barista’s zijn getraind om de beste koffiesoorten te serveren en passen zich moeiteloos aan de sfeer en wensen van uw evenement aan.

Koffie piaggio’s op locatie

Het Piaggio concept is gericht op onbewerkte, pure en verantwoorde producten, aangevuld met de juiste aandacht voor detail. Wij zorgen niet alleen voor eten en drinken met smaak maar creëren ook een unieke beleving die nog lang bij uw gasten zal blijven hangen. Een lach op het gezicht van uw gasten en een fijn, vertrouwd gevoel meegeven – dat is waar het bij ons om draait.

Wij schenken onze eigen specialty koffie genaamd Conscious Beans en specialty thee van Or Tea?, Een Arabica blend met bonen uit Zuid- Amerika. Een perfecte espresso volledig in balans, maar natuurlijk ook geschikt voor cappuccino’s en latte’s. Onze barista’s schenken een uitgebreide koffiekaart met biologische volle melk maar bieden ook diverse plantaardige opties. Wij richten ons op onbewerkte pure en verantwoorde producten aangevuld met de juiste aandacht voor detail.

Onze mobiele koffiebar

Deze veelzijdige mobiele bars zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot festivals en privéfeesten. Kies het concept dat het beste bij uw evenement past en verras uw gasten met onze heerlijke dranken!

Om aan ieders smaak te kunnen voldoen, bieden we diverse mobiele koffiebar concepten aan:

mobiele koffiebar op locatie
mobiele koffiebar op locatie met barista
Mobiele koffiebar huren

Mobiele espressobar huren

Het huren van een mobiele koffiebar op locatie biedt tal van mogelijkheden. Van professionele barista’s tot heerlijke lekkernijen en diverse concepten – onze koffiebar is een uitstekende keuze voor elk evenement, groot of klein. Laat uw gasten genieten van de ultieme koffiebeleving en maak uw evenement compleet met onze mobiele koffiebar.

Download hieronder onze zakelijke brochure of vraag direct een offerte aan via onderstaand contactformulier.