Koffie en thee op locatie

Hospitality met smaak

Thee en koffie op locatie vanuit onze Piaggio’s

Babes Coffee zorgt voor de meest uitgebreide vorm van koffie-hospitality. Onze gecertificeerde barista serveert vanuit de blinkende piaggio de lekkerste specialty koffie en thee. Een krachtige espresso of romige latte macchiato, onze uitgebreide koffiekaart maakt het allemaal mogelijk. Uiteraard gemaakt van onze eigen koffieblend; Conscious Beans. Maar professioneel zoals onze barista’s zijn, kunnen zij uiteraard ook gemakkelijk schakelen en maken ze de volledige koffiekaart met een boon of blend naar keuze van de opdrachtgever.

Koffie en thee vanuit onze mobiele koffiebarren

Eventueel vullen we de presentatie aan met een prachtige theebar met diverse smaken specialty thee van Or Tea? Maar ook verse munt, gember en citroen voor de liefhebbers. Mocht een piaggio niet helemaal passen in de ruimte of in de afmetingen van de beursstand, dan hebben wij ook een uitgebreide keuze uit mobiele koffiebarren.

Zoals onze robuuste houten pallet bar of de moderne strakke witte bar. Passend bij het thema van het evenement en inzetbaar op vrijwel elke gewenste locatie. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook zorgen voor de verdere aankleding op locatie en ondersteunen bij de inhuur van meubilair.

koffie en thee op locatie
koffie en thee op locatie met barista

Inbegrepen bij ons koffie- en thee op locatie concept

  • Zwarte of witte piaggio of mobiele bar in stijl naar keuze
  • Professionele Fracino of La Marzocco espressomachine met krachtige Macap bonenmaler
  • SCA gecertificeerde barista
  • Uitgebreide koffiekaart gemaakt met onze Conscious beans
  • Keuze voor de gasten uit volle melk of plantaardige melk
  • Uitgebreid assortiment specialty thee van Or Tea?
  • Heerlijke Monin siropen
  • 100% biologisch afbreekbare bekers, houten roerstaafjes en suikersticks.

Het enige dat wij op uw prachtige locatie nodig hebben is een vrije stroomgroep van 220V.

Onze Conscious beans

 

Babes Coffee gebruikt haar eigen bonen blend, bestaande uit 100% Arabica bonen. Onbewerkt, puur en smaak staan bij ons centraal. Dit laten we zien in onze manier van communiceren, onze manier van werken en natuurlijk in de producten die wij serveren. Zo ook in onze koffie. Conscious betekent bewust. Wij als Babes Coffee zijn ons ervan bewust dat eerlijkheid, pure grondstoffen en duurzaamheid belangrijke onderdelen zijn in de huidige maatschappij en daarbij in het bedrijfsleven. Dat betekent dat onze koffie hierop moet aansluiten.

De Conscious beans van Babes Coffee zijn door de SCA (Specialty Coffee Association) goedgekeurd met 83 punten, waardoor wij onze koffie Specialty Coffee mogen noemen. En hier zijn wij trots op! De bonen blend komt voor 50% uit Brazilie, 25% uit Colombia en 25% uit Guatemala. De bonen zijn 100% Arabica en worden in Nederland gebrand. Een krachtige volle espresso koffie met karakter. Donker van kleur met een smaakvolle afdronk. Tonen van pure chocolade, karamel en laurier.