Op maat voor u gemaakt

Wij denken graag met u mee

Catering concepten met aandacht voor details.

Wilt u een combinatie maken van onze concepten en hier eventueel een onderdeel aan toevoegen, maar weet u niet precies hoe u dit organiseert? Leg uw vraag of verzoek bij ons neer en wij brengen samen met u de mogelijkheden in kaart. Wij overleggen de opties en adviseren in de beste aanpak, zonder het doel van het evenement uit het oog te verliezen. Door onze achtergrond als event- en projectmanager, zijn wij ervaren met planning en logistiek. We weten hoe leveranciers werken, hoe locaties ingedeeld kunnen worden en hoe de keuken de kwaliteit van het eten voor uw gasten waarborgd. Door onze kennis op deze verschillende gebieden zien wij kansen en durven wij risico’s te nemen. Hierbij geven we aandacht aan de details om uw evenement uniek te maken. Met als uiteindelijke gevolg een geslaagd evenement.

Onderdeel van The Social Coffee Club en Babes Coffee is het evenementenbureau Jonker Event Professionals van Luzia Jonker.

Neem een kijkje op haar website voor aanvullende uitleg over waarom deze combinatie zo belangrijk is en op welke manier wij samen het verschil kunnen maken tijdens uw evenement.

www.jonkereventprofessionals.nl