Update events

by | 6 apr 2020 | Corona nieuws, Evenementen, Koffie | 0 comments

Update events

In tijden van de Corona Crisis

Social Distance

Net als vele andere ondernemers is ook Babes Coffee zwaar getroffen door de maatregelen die i.v.m. het Corona virus genomen moeten worden. De evenementen branche heeft het zwaar en cateraars proberen op allerlei manieren een beetje omzet te genereren. Mensen vragen ons waarom we niet naar de mensen toe gaan met onze koffie-kar en in de wijken een praatje maken en koffie verkopen? Wij zijn met onze piaggio’s namelijk een opvallende en sociale attractie; koffie verbindt en onze beauties nodigen uit om een praatje te maken en lekker te blijven hangen. En dit is nou juist waarom we dit niet doen; we moeten afstand houden en even niet gezellig met elkaar zijn. Want het gaat om onze veiligheid!

Positive vibes

Hoe lastig het soms ook is, het is belangrijk om vooruit te kijken en positief te blijven. We moeten als ondernemers accepteren dat we worden geremd in het ontwikkelen van ons bedrijf en even niet meer kunnen doen wat we het liefste doen. Het afgelopen jaar heeft Babes Coffee een vliegende her-start gemaakt met twee nieuwe eigenaren. 2020 was het jaar om dit door te zetten en de focus te leggen op het ontwikkelen van totaal concepten voor de zakelijke markt. 2020 was het jaar om onze achtergrond in de evenementen branche te koppelen aan de piaggio’s en producten van Babes Coffee. Dit is nog steeds mogelijk en de omstandigehden geven ons zowaar de tijd om hier goed over na te denken en de strategie uitgebreid te ontwikkelen. 

Nieuwe website

Onze eerste ontwikkeling is deze vernieuwde website! We zijn heel blij met het resultaat. We hebben voornamelijk content in de vorm van foto’s en teksten aan de website toegevoegd om de markt impressies te geven van ons werk. Ook is de website veel vriendelijker geworden; we hebben een sociale uitstraling aan de layout gegeven met prettige kleuren, een fijn lettertype en een duidelijke opzet van tekst- en beeldblokken.

Als laatste hebben we aandacht gegeven aan het aanvraagproces. Door vier korte vragen over het evenement te stellen op de home-pagina, versnellen we het opstellen van een offerte. Deze snelheid is voornamelijk belangrijk voor de zakelijke markt, waarin prijsindicaties dagelijks worden opgevraagd en nodig zijn voor duidelijk beeld van de begroting van het project. Nadat men de vragen op de home-pagina heeft ingevuld ontvangen wij dit bericht en starten we direct met het opstellen van een prijsindicatie. Indien gewenst nemen we nog even telefonisch contact op met de aanvragen. Mocht dit niet nodig zijn versturen we de informatie via de mail zodat dit duidelijk terug te vinden is.