Quality coffee for you!

by | 16 mrt 2021 | Koffie, Koffiebonen, Ondernemen | 0 comments

Kwaliteitskoffie van Conscious Beans

Specialty coffee at home

Zoals jullie weten werken wij tijdens de evenementen en opdrachten met onze eigen koffie; Conscious Beans. Een bewust gekozen blend met 100% Arabica bonen uit Zuid- Amerika. De afgelopen tijd hebben we dit koffielabel in een nieuw en fris jasje gestoken. We hebben de etiketten van de zakken aangepakt en daarbij natuurlijk een eigen website gemaakt: www.consciousbeans.nl 

Maar op de website vind je niet alleen informatie over de koffie, uiteraard kun je de koffie ook bestellen in de webshop.

De verse bonen zijn een heerlijke toevoeging aan je dagelijkse ochtend of middag- routine. Met de receptenkaart, die bij iedere bestelling geleverd wordt, geven we je de basis instructies voor het zetten van de koffie met een perculator, espresso(of piston)machine, Nespresso apparaat en Cafetiere. Voor een heerlijke eerste smaakbeleving van de blend kun je beginnen met deze basis instructies, om deze vervolgens aan te passen naar je eigen wensen en smaakbehoeftes.

Conscious Beans staat voor een bewuste keuze, eerlijkheid en vol van smaak. Een belangrijk onderdeel is het belang van de kwaliteit in het volledige productieproces. Doordat deze blend is goedgekeurd door de Specialty Coffee Association met 83 punten, weet je zeker dat dit belang gewaardborgd wordt en dat de kwaliteit voorop staat. En dit proef je zeker terug!

Eerst even zelf uitproberen? Bestel dan het proefpakket met 150 gram verse bonen voor € 7,50. Als brievenbuspakket geleverd, dus snel en gemakkelijk in huis.