Franchise piaggio’s

by | 12 aug 2020 | Koffie, Locaties, Ondernemen, Verkooppunten | 0 comments

Onderneem met je eigen

Babes Coffee piaggio

Franchise-onderneming

Heb je altijd al willen ondernemen met een piaggio? Was er altijd een plekje bij jouw in je woonplaats waarvan je dacht dat dit een geweldig verkooppunt voor koffie kon zijn? Mis je ergens goede koffie of wil je meer met koffie bezig zijn en jezelf als barista ontwikkelen?
Dan hebben wij wellicht een hele leuke kans voor je:
Vanaf augustus 2020 zijn twee van onze piaggio’s beschikbaar als franchise-onderneming! Op basis van een samenwerkingscontract kun je onder de naam Babes Coffee je eigen piaggio onderneming starten.

Na een kennismakingsgesprek met elkaar gaan we de wensen naast elkaar leggen. We gaan kijken op welke beste manier we met elkaar kunnen samenwerken. Want zo zien wij een franchiseonderneming; een samenwerking tussen ondernemers die voor het bedrijf en voor elkaar het beste eruit willen halen.

Wij hebben de materialen, onze piaggio’s zijn goed onderhouden, uitgerust met de beste apparatuur, wij hebben de kennis die we graag overdragen en wij hebben het netwerk waaruit we de beste voordelen kunnen halen. We hebben alleen niet de man/vrouwkracht om op iedere top-locatie onze producten te kunnen verkopen. Daarom zijn we op zoek naar sterke ondernemers die graag willen ervaren hoe ze op eigen benen het vak kunnen uitoefenen en hun eigen omzet kunnen genereren. Met daarachter een stekte ‘moederonderneming’ die adviseert, helpt en voorziet van kennis en kwaliteitsproducten. 

Neem via onderstaande formulier of via ons email adres contact op voor vragen of om een afspraak te maken. Je zit nergens aan verbonden, gewoon een telefonische kennismaking of kort bakkie koffie om te kijken of de klik er is!