Vanaf 1 juli mag het!

Huur een barista of piaggio voor uw bijeenkomst

Maximaal 100 personen

Zijn toegestaan op uw bijeenkomst, evenement, bruiloft of promotionele activiteit. Daarbij geldt de regel; houdt 1,5m afstand nog steeds, ook tijdens deze bijeenkomsten. Veiligheid staat voorop en met voldoende ruimte op de locatie kunnen al deze voorwaarden gewaarborgd worden.

Dit is goed nieuws voor ons als evenementen cateraar! We zijn er al een tijdje klaar voor en gaan graag weer met onze barista’s aan de slag op uw locatie. Huur bij ons uw barista in voor de bijeenkomst bij u op kantoor, op de vestiging, in de gezamenlijke tuin of op de eigen parkeerplaats. Zorg dat er voldoende ruimte is voor 100 personen zodat iedereen zich prettig voelt. Wij komen met 1 persoon (barista of medewerker) en serveren vanachter de piaggio of mobiele bar de koffie en/of smoothies aan uw gasten. 

De zomervakantie komt eraan en uw werknemers hebben hard gewerkt de afgelopen tijd. Het was een rollercoaster van maatregelen, aanpassingen en soms zelfs verlies. Voor iedereen was het vechten tegen het corona virus zowel fysiek als mentaal. Maar ook nu moeten we nog steeds oppassen en rekening houden met elkaar. 

Ondanks dit willen we postief blijven en onze sociale contacten onderhouden, zowel met onze medewerkers als met onze familie. Iets extra’s doen voor elkaar voor steun, aandacht en waardering. Vanaf 1 juni kunt u dit in een klein gezelschap organiseren voor maximaal 30 personen. Vanaf 1 juli kunt u dit op een iets grotere manier doen voor 100 personen. Voor beide groepen hoeft dit niet overdreven te zijn; zorg en aandacht zit hem in de details. Babes Coffee kan hiervoor zorgen!

Voor de piaggio hebben we een ruimte van ca. 4x3m nodig. Voor de mobiele bar een ruimte van 2x2m inclusief de 1,5m tussen de gast en onze werknemer. We werken met duidelijke signing en de medewerkers dragen handschoenen tijdens de service. 

We hebben volledige all-in pakketten voor u klaarstaan inclusief onbeperkt consumpties, piaggio of mobiele bar, barista en de reiskosten. Mail ons met uw aanvraag en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook naar 06-22708743.