Hospitality op afstand

Rekening houden met de 1,5 meter regel

Ook tijdens de corona crisis komen we op locatie.

Omdat we niet houden van stilstaan, hebben we een concept gemaakt dat volledig aansluit bij de regels van de regering omtrent het Coronavirus. Wij hebben onze piaggio’s en mobiele barren ingericht en aangepast op basis van de 1,5 meter afstand die er tussen medewerker en gast gehouden moet worden. De medewerker staat achter de machine, op 1,5 meter afstand van de gast. De bestelling wordt geplaatst en eventueel (contactloos) betaald. Vervolgens loopt de gast naar de achterkant van de piaggio waar de bestelling op 1,5 meter afstand wordt geserveerd door de medewerker.

Uiteraard werkt onze barista of medewerker met handschoenen aan en worden de materialen constant schoongemaakt. Veiligheid en hygiene staat voorop! En op deze manier kunnen wij toch onze bewuste producten aan het publiek presenteren.

Wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers een hart onder de riem steken of bedanken voor hun extra inzet en harde werk de afgelopen tijd? Wij stellen voor om ze een warm welkom te geven met onze verse specialty koffie en thee geserveerd vanuit een zwarte of witte piaggio. 

Maak denk ook aan de vitamines en extra energie in de vorm van fruit en groente smoothies. Vers gemaakt bij uw vestiging of kantoor of bezorgd op locatie in disposable flesjes met draaidop.

Neem contact met ons op

Wilt u een persoonlijk gesprek met ons om uw wensen te bespreken?
Laat hieronder uw bericht achter.
We reageren zo snel mogelijk telefonisch of via e-mail.

Contact informatie

 Babes Coffee™

Tuinbouwweg 23-3
3602 AT Maarssen
NL

14 + 12 =

11 + 9 =

Contact informatie

 Babes Coffee™

Tuinbouwweg 23-3
3602 AT Maarssen
NL