Selecteer een pagina

Ook zin in echt goede koffie op locatie?

 

We hebben een mooie menukaart met allerlei lekkernijen en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Zo worden we bijvoorbeeld gevraagd door de HR managers, of secretaresses of project managers of we in de pauze, of op speciale ochtenden langs willen komen op gezette tijden. Bijvoorbeeld een ochtendpauze of lunchmoment, verjaardagen van een collega, of als verassing voor de baas zelf!

(Sport-) evenementen

Wij houden van (sport-)evenementen en deze evenementen houden van ons. Wij slaan graag onze Piaggio vleugels uit op zo’n evenement.

Beurzen

Beurzen, Babes, Broodjes, Bites en koffie gaan hand in hand. Optioneel zijn wij in thema gekleed om de beurs een beetje aan te kleden.

Voorrijden bij (uw) kantoor/werk

Bedrijfslunch? Koffieapparaat stuk? Smerige koffie? Wij zijn voor bedrijven de zeer welkome afwisseling van de dagelijkse sleur met onze bakjes pleur.

Markten en Festivals

Markten en Festivals afstruinen is een stuk aangenamer met een Babemade™ cappuccino en een biologische koek in de hand/maag.

Feesten en partijen

Deze babes zijn altijd in voor een feestje. We staan graag op recepties, bruiloften, braderieën en zo meer met onze koffietuktuk.

Barista/LaMarzocco huren op lokatie

Wij worden regelmatig voor koffie op lokatie ingehuurd om onze skills te laten proeven op onze La Marzocco espressomachines. Dus ook los te huur!

BabeMade™ koffie, blueberry smoothie of appelkruimeltaart? No problemo.

Ons assortiment breiden wij continue uit. Zo hebben wij ook en prachtige mobiele smoothiebar voor een dagelijks vitamineshot! Ofwel smoothies op lokatie! Het klinkt zo lekker als het smaakt. Heb je specifiek wat in gedachten voor jouw event of feestje? Laat het ons dan weten.

Bij twijfel gewoon doen! We zouden supergraag wat van je willen horen. Laat hieronder je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact informatie

Babes Coffee™

Savannahweg 68
3542 AW Utrecht
NL

14 + 5 =