Ook zin in echt goede koffie op locatie?

 

We hebben een mooie menukaart met allerlei lekkernijen, die wij op verschillende manieren bij u op locatie kunnen invullen. Zo staan wij voor gezelschappen onder de 150 personen op een open (bedrijfs)dag of als ontvangst service tijdens een bruiloft. Maar uiteraard kunnen wij de grote groepen (vanaf ca. 200 personen) ook met gemak voorzien van onze kwaliteitskoffie- service. Onze professionele barista’s schenken met gemak ca. 300 koffies per uur tijdens een grote beurs, congres of festival.

Kijk eens in onze gallery naareen impressie van voorgaande evenementen en bijeenkomsten.

(Sport-) evenementen

Wij houden van (sport-)evenementen en deze evenementen houden van ons. Wij slaan graag onze Piaggio vleugels uit op zo’n evenement.

Beurzen

Beurzen, Babes, Broodjes, Bites en koffie gaan hand in hand. Optioneel zijn wij in thema gekleed om de beurs een beetje aan te kleden.

Voorrijden bij (uw) kantoor/werk

Bedrijfslunch? Koffieapparaat stuk? Smerige koffie? Wij zijn voor bedrijven de zeer welkome afwisseling van de dagelijkse sleur met onze bakjes pleur.

Markten en Festivals

Markten en Festivals afstruinen is een stuk aangenamer met een Babemade™ cappuccino en een biologische koek in de hand/maag.

Feesten en partijen

Deze babes zijn altijd in voor een feestje. We staan graag op recepties, bruiloften, braderieën en zo meer met onze koffietuktuk.

Iets anders dan koffie?

Wij verzorgen naast specialty koffie ook pure thee soorten, heerlijke smoothies, Iced coffee, limonades en kleine lekkernijen of ontbijtjes!

BabeMade™ koffie, tropical smoothie of triple chocolate muffin? No problemo.

Ons assortiment breiden wij continue uit. Zo hebben wij ook en prachtige mobiele smoothiebar voor een dagelijks vitamineshot! Ofwel smoothies op lokatie! Het klinkt zo lekker als het smaakt. Heb je specifiek wat in gedachten voor jouw event of feestje? Laat het ons dan weten.

Bij twijfel gewoon doen! We zouden supergraag wat van je willen horen. Laat hieronder je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact informatie

Babes Coffee™

Savannahweg 68
3542 AW Utrecht
NL

4 + 1 =