Het BabesCoffee™ team

BabesCoffee™ is een jong en ondernemend bedrijf met een grote passie voor koffie. Wij zijn sociaal, service gericht en werken altijd met een glimlach op ons gezicht. Hospitality zit bij ons in het bloed, zowel door onze opleidingen als jaren lange ervaring in het werkveld van evenementen organisatie. Het hospitality gedeelte is voornamelijk terug te zien in de werkwijze van eigenaresse Luzia Jonker (tevens eigenaresse van Jonker Event Professionals). Met meer dan zes jaar ervaring in de project en evenementen wereld zorgt zij voor een gedetailleerde planning en kan zij ruim meedenken in de invulling van het evenement of de partij.

Het creatieve aspect en het toekomstgericht denken is terug te vinden in de werkwijze van de tweede eigenaar van BabesCoffee™, Freek Onrust. Door zijn achtergrond als ondernemer weet hij als geen ander het overzicht te bewaren en tegelijkertijd leiding te geven aan een bedrijf. Dit doet hij op een innovatieve en duurzame manier gericht op de mogelijkheden in de toekomst. BabesCoffee is er daarom voor alle Babes en Boys van Nederland! Met onze landelijke dekking weten we zowel de particuliere als zakelijke markt te bereiken. Samen met ons team van gecertificeerde Barista’s voorzien wij een ruim assortiment aan specialty koffie en thee, aan de liefhebbers.

 

Bij twijfel gewoon doen! We zouden supergraag wat van je willen horen. Laat hieronder je bericht achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact informatie

Babes Coffee™

Savannahweg 68
3542 AW Utrecht
NL

9 + 1 =